سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا


1.

اثر پوشش کیتوزان و نانوفیبر ‌کیتوزان بر کیفیت و انبارمانی میوه‌ی ‌‌توت‌فرنگی رقم پاروس

صفحه 1-18
مریم چوبتاشانی؛ محمد سیاری؛ مصطفی کرمی

2.

واکنش رشد، عملکرد و کیفیت علوفه و شاخص‌های سودمندی و رقابت به تلقیح مایکوریزایی در کشت مخلوط گوار و آفتابگردان

صفحه 19-34
فهیمه عالی‌پور؛ محمدرضا مرادی تلاوت؛ سیدعطاء‌الله سیادت؛ آیدین خدایی جوقان

3.

اثر مصرف نانوکودهای پتاسیم و کلسیم بر محتوای اینولین در ارقام گیاه چیکوری (Cichorium intybus L.)

صفحه 35-50
پری طوسی؛ مسعود اصفهانی

4.

بررسی اثر زمان برداشت و روش خشک کردن بر ترکیبات و عملکرد اسانس توده‌های مختلف نعناع‌فلفلی ایران

صفحه 51-64
زهرا بشیرزاده؛ مهدی محب الدینی؛ رقیه فتحی

5.

ارزیابی پایداری ژنوتیپ های زمستانه ی کلزا(Brassica napus L.) با استفاده از روش‌های آماری چندمتغیره

صفحه 65-76
زهرا ویسی زاده؛ راحله خادمیان؛ بهرام علیزاده؛ امیر عباس تقی زاده

6.

بررسی و مقایسه ترکیبات اسانس 5 گونه مختلف بابونه رومی (Anthemis) استان کردستان

صفحه 77-88
زینب رشیدی؛ رقیه نجف زاده

7.

ارزیابی اثر تداخل علف‌های هرز بر عملکرد و اجزای عملکرد شاهدانه (Cannabis sativa)

صفحه 89-102
سهراب محمودی؛ جمشید سامانی پور؛ حسین حمامی؛ علیرضا صمدزاده

8.

اثر سیلیکات پتاسیم بر انتقال مجدد در گاودانه (.Vicia ervilia L)

صفحه 103-112
جعفر نباتی؛ افسانه یوسفی؛ علیرضا حسن فرد؛ زهرا نعمتی

9.

اثر تیمارهای پوترسین و آب گرم روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی میوه‌ی توت‌فرنگی، رقم پاروس در طول انبارداری

صفحه 113-128
عاطفه میرانی؛ محمود اثنی عشری؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ معصومه عامریان

10.

بررسی تأثیر مدیریت تلفیقی و زراعی کنترل علف‌های ‌هرز گلرنگ بهاره (Carthamus tinctorius L.) در شهرستان کلیبر

صفحه 129-141
جلیل شفق کلوانق؛ محسن سبزی نوجه ده؛ مینا امانی؛ هدایت درخشانی