سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا


1.

بررسی سازگاری و پایداری عملکرد لاین‌های خالص سویا (.Glycine max L) از طریق GGE بای‌پلات

صفحه 1-13
حمید رضا بابائی؛ نسرین رزمی؛ حمیدرضا خادم حمزه؛ ابراهیم هزارجریبی؛ مجتبی هاشمی جزی

2.

ارزیابی ژرم‌پلاسم گندم نان و شناسایی ژنوتیپ‌های متحمل به کم‌آبی در شرایط دیم منطقه زنجان

صفحه 15-30
حسین نظری؛ مظفر روستایی؛ حمید حاتمی ملکی؛ مرتضی اشراقی نژاد

3.

مقایسه اثر عصاره چغندر قرمز (.Beta vulgaris L) و اسیدفولیک بر عمر گلجای دو رقم گل شاخه بریده رز

صفحه 31-45
موسی سلگی؛ بهاره شهرجردی

4.

تأثیر شوری بر خصوصیات فتوسنتزی و غلظت عناصر برگ توده‌های مختلف خربزه (.Cucumis melo L)

صفحه 47-57
هاجر شفیعی؛ مریم حقیقی؛ علی فرهادی

5.

تأثیر روش‌های مختلف جایگزینی محلول غذایی بر خصوصیات رشدی، فیزیولوژیکی و غلظت عناصر کم‌‌‌‌مصرف سه رقم ریحان در سیستم NFT

صفحه 59-74
حمیدرضا صوفی؛ حمیدرضا روستا

6.

تأثیر پرایمینگ با سطوح مختلف کیتوزان، روی برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی لوبیا چیتی (.Phaseolus vulgaris L) تحت تنش شوری

صفحه 75-89
هانیه سعادت؛ محمد صدقی؛ رئوف سیدشریفی؛ سلیم فرزانه

7.

اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر تولید شیکوریک اسید در کاهوی موجدار (Lactuca undulata)

صفحه 91-106
عبدالله سقالی؛ مهناز اقدسی؛ سید محمد فاطمی

8.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی، قابلیت مهارکنندگی آنزیم لیپاز و خاصیت ضدمیکروبی عصاره کلیر (Capparis decidua)، پنیرباد (Withania somnifera)

صفحه 107-122
سمیرا پورحمزه؛ مریم مصلحی شاد؛ سیده مرضیه حسینی

9.

اثر کاربرد منابع و مقادیر سلنیوم بر عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیکی سه رقم گندم در شرایط منطقه دیم مراغه

صفحه 123-133
حمید عادلی؛ مهرداد عبدی؛ علی فرامرزی؛ جلیل اجلی؛ ناصر محبعلی پور

10.

بررسی کمّیت و کیفیت ترکیبات اسانس چهار گونه بومادران (Achillea spp.)

صفحه 135-143
کوثر طاهری بوکانی؛ رقیه نجف‌زاده