سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا


1.

تأثیر تنش شوری روی برخی از ویژگی‌های کمی و کیفی ژنوتیپ‌های "برگ موجی" و "برگ صاف" آلترنانترا (Alternanthera repens)

صفحه 1-11
داریوش پورقاسمی؛ مهرانگیز چهرازی؛ عبدالحسین رضایی نژاد

2.

بررسی ترکیبات فنلی تراوش شده از ریزقلمه‌های تک‌گره گردو در محیط‌کشت مایع DKW

صفحه 13-31
عبداله احتشام نیا؛ منصور غلامی

3.

اثر عوامل مختلف کشت بر میزان قهوه‌ای ‌شدن ریزنمونه نخل خرما (Phoenix dactylifera L.) در شرایط درون شیشه‌ای

صفحه 33-45
حمیده امیری؛ موسی موسوی؛ عزیز تراهی

4.

تأثیر نانوتیوب‌های کربن چندجداره و تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی مرزه رشینگری در شرایط کشت درون شیشه‌ای

صفحه 47-58
حسن اسماعیلی؛ جواد هادیان؛ محمدحسین میرجلیلی؛ حسن رضادوست

5.

ارزیابی فاصله ژنتیکی لاین‌های ایزوسیتوپلاسمی نرعقیم برنج

صفحه 59-68
عمار افخمی قادی؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ نادعلی باقری

6.

اثر ‌اسید هیومیک روی برخی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی انار رقم اردستانی

صفحه 69-81
سهراب داورپناه؛ علی تهرانی فر؛ غلامحسین داوری نژاد؛ خاویر آبادیا؛ رضا خراسانی

7.

اثر تنش کم آبیاری بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیکی ارقام لوبیا

صفحه 83-95
سیده حکیمه داودی؛ علی راحمی‌کاریزکی؛ علی نخزری مقدم؛ ابراهیم غلامعلیپور علمداری

8.

واکنش ژنوتیپ‌های برتر زیتون بومی استان کرمانشاه به تنش خشکی در شرایط مزرعه

صفحه 97-106
رحمت اله غلامی؛ محمد گردکانه؛ حجت اله غلامی؛ ابوالمحسن حاجی امیری

9.

تغییر خواص کیفی میوه‌ی سیب رقم رد دلیشیز در پاسخ به کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک

صفحه 107-124
محمدرضا اصغری؛ هاجر غفاری بکتاش؛ علیرضا فرخزاد

10.

بررسی اثر نوع بسته‌بندی و شرایط انبار بر کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L)، رقم برحی

صفحه 125-136
سیدمحمدحسن مرتضوی؛ احمد مستعان؛ عبدالامیر راهنما؛ سلاله نجفی؛ فاطمه عزیزالهی

11.

اثر نوع ریزنمونه و ترکیبات مختلف تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی روی باززایی مستقیم و غیرمستقیم گیاه استویا (Stevia rebaudiana) در شرایط درون‌شیشه‌ای

صفحه 137-147
ولی اله قاسمی عمران؛ مهدی موحدی؛ فاطمه علیزاده؛ لیلا خلوتی؛ دلنیا پوراحمدی

12.

اثر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا

صفحه 149-157
محمود اثنی عشری؛ اعظم رحیمیان؛ حسن ساریخانی؛ دوستمراد ظفری

13.

تأثیر سیستم‎های مختلف کوددهی (شیمیایی، آلی و تلفیقی) بر شاخص‌های رقابتی و اقتصادی کشت مخلوط شنبلیله و سیاهدانه

صفحه 159-174
مریم روستایی؛ سیف اله فلاح؛ علی عباسی سورکی

14.

واکنش اکوفیزیولوژیکی ارقام سیب‌زمینی به کود زیستی و آبیاری محدود

صفحه 175-188
حبیب مارالیان؛ صفر نصراله زاده؛ یعقوب راعی؛ داوود حسن پناه

15.

تأثیر روش‌های مختلف به‌کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن، فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد

صفحه 189-199
فاطمه هنرکاریان؛ علی محمدی ترکاشوند

16.

تأثیر اصلاح‌کننده‌های مختلف روی برخی خصوصیات خاک، زیست‌توده و محتوای عنصری ذرت تحت آبیاری با پساب صنعتی

صفحه 201-213
قاسم رحیمی؛ سپیده یگانه شالی