سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

سرورزاده, روح اله, سپهری, علی, احمدوند, گودرز. (1392). اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 5(1), 33-46.
روح اله سرورزاده; علی سپهری; گودرز احمدوند. "اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.)". دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 5, 1, 1392, 33-46.
سرورزاده, روح اله, سپهری, علی, احمدوند, گودرز. (1392). 'اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.)', دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 5(1), pp. 33-46.
سرورزاده, روح اله, سپهری, علی, احمدوند, گودرز. اثرتنش کمآبی و نیتروژن بر روند پُر شدن و عملکرد دانه ذرت (Zea Mays L.). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 1392; 5(1): 33-46.