سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

میرانی, عاطفه, اثنی عشری, محمود, گوهری اردبیلی, اشرف, عامریان, معصومه. (1403). اثر تیمارهای پوترسین و آب گرم روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی میوه‌ی توت‌فرنگی، رقم پاروس در طول انبارداری. دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 16(1), 113-128. doi: 10.22084/ppt.2024.29346.2129
عاطفه میرانی; محمود اثنی عشری; اشرف گوهری اردبیلی; معصومه عامریان. "اثر تیمارهای پوترسین و آب گرم روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی میوه‌ی توت‌فرنگی، رقم پاروس در طول انبارداری". دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 16, 1, 1403, 113-128. doi: 10.22084/ppt.2024.29346.2129
میرانی, عاطفه, اثنی عشری, محمود, گوهری اردبیلی, اشرف, عامریان, معصومه. (1403). 'اثر تیمارهای پوترسین و آب گرم روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی میوه‌ی توت‌فرنگی، رقم پاروس در طول انبارداری', دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 16(1), pp. 113-128. doi: 10.22084/ppt.2024.29346.2129
میرانی, عاطفه, اثنی عشری, محمود, گوهری اردبیلی, اشرف, عامریان, معصومه. اثر تیمارهای پوترسین و آب گرم روی برخی خصوصیات بیوشیمیایی میوه‌ی توت‌فرنگی، رقم پاروس در طول انبارداری. دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 1403; 16(1): 113-128. doi: 10.22084/ppt.2024.29346.2129