سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

شفیعی, هاجر, حقیقی, مریم, فرهادی, علی. (1401). تأثیر شوری بر خصوصیات فتوسنتزی و غلظت عناصر برگ توده‌های مختلف خربزه (.Cucumis melo L). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 14(2), 47-57. doi: 10.22084/ppt.2023.17738.1894
هاجر شفیعی; مریم حقیقی; علی فرهادی. "تأثیر شوری بر خصوصیات فتوسنتزی و غلظت عناصر برگ توده‌های مختلف خربزه (.Cucumis melo L)". دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 14, 2, 1401, 47-57. doi: 10.22084/ppt.2023.17738.1894
شفیعی, هاجر, حقیقی, مریم, فرهادی, علی. (1401). 'تأثیر شوری بر خصوصیات فتوسنتزی و غلظت عناصر برگ توده‌های مختلف خربزه (.Cucumis melo L)', دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 14(2), pp. 47-57. doi: 10.22084/ppt.2023.17738.1894
شفیعی, هاجر, حقیقی, مریم, فرهادی, علی. تأثیر شوری بر خصوصیات فتوسنتزی و غلظت عناصر برگ توده‌های مختلف خربزه (.Cucumis melo L). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 1401; 14(2): 47-57. doi: 10.22084/ppt.2023.17738.1894