سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

صوفی, حمیدرضا, روستا, حمیدرضا. (1401). تأثیر روش‌های مختلف جایگزینی محلول غذایی بر خصوصیات رشدی، فیزیولوژیکی و غلظت عناصر کم‌‌‌‌مصرف سه رقم ریحان در سیستم NFT. دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 14(2), 59-74. doi: 10.22084/ppt.2023.20056.1952
حمیدرضا صوفی; حمیدرضا روستا. "تأثیر روش‌های مختلف جایگزینی محلول غذایی بر خصوصیات رشدی، فیزیولوژیکی و غلظت عناصر کم‌‌‌‌مصرف سه رقم ریحان در سیستم NFT". دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 14, 2, 1401, 59-74. doi: 10.22084/ppt.2023.20056.1952
صوفی, حمیدرضا, روستا, حمیدرضا. (1401). 'تأثیر روش‌های مختلف جایگزینی محلول غذایی بر خصوصیات رشدی، فیزیولوژیکی و غلظت عناصر کم‌‌‌‌مصرف سه رقم ریحان در سیستم NFT', دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 14(2), pp. 59-74. doi: 10.22084/ppt.2023.20056.1952
صوفی, حمیدرضا, روستا, حمیدرضا. تأثیر روش‌های مختلف جایگزینی محلول غذایی بر خصوصیات رشدی، فیزیولوژیکی و غلظت عناصر کم‌‌‌‌مصرف سه رقم ریحان در سیستم NFT. دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 1401; 14(2): 59-74. doi: 10.22084/ppt.2023.20056.1952