سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

شاه¬حسینی, رضا, دولتی, محمّد, سفیدکُن, فاطمه, عزیزی, علی. (1391). تأثیر مرحله برداشت میوه بر مقدار و ترکیب اصلی در اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) بومی همدان. دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 4(2), 1-9.
رضا شاه¬حسینی; محمّد دولتی; فاطمه سفیدکُن; علی عزیزی. "تأثیر مرحله برداشت میوه بر مقدار و ترکیب اصلی در اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) بومی همدان". دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 4, 2, 1391, 1-9.
شاه¬حسینی, رضا, دولتی, محمّد, سفیدکُن, فاطمه, عزیزی, علی. (1391). 'تأثیر مرحله برداشت میوه بر مقدار و ترکیب اصلی در اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) بومی همدان', دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 4(2), pp. 1-9.
شاه¬حسینی, رضا, دولتی, محمّد, سفیدکُن, فاطمه, عزیزی, علی. تأثیر مرحله برداشت میوه بر مقدار و ترکیب اصلی در اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) بومی همدان. دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 1391; 4(2): 1-9.