سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

امینی فرد, محمد حسین, خندان‌ ده ارباب, سکینه. (1399). بررسی تأثیر محلول‌پاشی یک ترکیب محتوی اسیدهای آمینه بر صفات مورفولوژیک و بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 12(2), 65-76. doi: 10.22084/ppt.2019.15993.1829
محمد حسین امینی فرد; سکینه خندان‌ ده ارباب. "بررسی تأثیر محلول‌پاشی یک ترکیب محتوی اسیدهای آمینه بر صفات مورفولوژیک و بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.)". دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 12, 2, 1399, 65-76. doi: 10.22084/ppt.2019.15993.1829
امینی فرد, محمد حسین, خندان‌ ده ارباب, سکینه. (1399). 'بررسی تأثیر محلول‌پاشی یک ترکیب محتوی اسیدهای آمینه بر صفات مورفولوژیک و بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.)', دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 12(2), pp. 65-76. doi: 10.22084/ppt.2019.15993.1829
امینی فرد, محمد حسین, خندان‌ ده ارباب, سکینه. بررسی تأثیر محلول‌پاشی یک ترکیب محتوی اسیدهای آمینه بر صفات مورفولوژیک و بیوشیمیایی کدوی تلخ (Momordica charantia L.). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 1399; 12(2): 65-76. doi: 10.22084/ppt.2019.15993.1829