سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

حسینی, یعقوب. (1397). تأثیر محلول‌پاشی عناصرکم‌مصرف بر عملکرد، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی در لیموترش(Citrus aurantifolia Swingle). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 10(2), 191-205. doi: 10.22084/ppt.2018.9407.1530
یعقوب حسینی. "تأثیر محلول‌پاشی عناصرکم‌مصرف بر عملکرد، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی در لیموترش(Citrus aurantifolia Swingle)". دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 10, 2, 1397, 191-205. doi: 10.22084/ppt.2018.9407.1530
حسینی, یعقوب. (1397). 'تأثیر محلول‌پاشی عناصرکم‌مصرف بر عملکرد، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی در لیموترش(Citrus aurantifolia Swingle)', دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 10(2), pp. 191-205. doi: 10.22084/ppt.2018.9407.1530
حسینی, یعقوب. تأثیر محلول‌پاشی عناصرکم‌مصرف بر عملکرد، کیفیت میوه و غلظت عناصر غذایی در لیموترش(Citrus aurantifolia Swingle). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 1397; 10(2): 191-205. doi: 10.22084/ppt.2018.9407.1530