سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

اثنی عشری, محمود, باقری, مریم, ارشادی, احمد. (1395). اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج. دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 8(1), 1-14. doi: 10.22084/ppt.2016.1751
محمود اثنی عشری; مریم باقری; احمد ارشادی. "اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج". دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 8, 1, 1395, 1-14. doi: 10.22084/ppt.2016.1751
اثنی عشری, محمود, باقری, مریم, ارشادی, احمد. (1395). 'اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج', دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 8(1), pp. 1-14. doi: 10.22084/ppt.2016.1751
اثنی عشری, محمود, باقری, مریم, ارشادی, احمد. اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج. دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 1395; 8(1): 1-14. doi: 10.22084/ppt.2016.1751