سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا

عامریان, معصومه, دشتی, فرشاد, دلشاد, مجتبی. (1393). تأثیر منابع و سطوح مختلف سلنیوم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 6(2), 163-179.
معصومه عامریان; فرشاد دشتی; مجتبی دلشاد. "تأثیر منابع و سطوح مختلف سلنیوم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.)". دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 6, 2, 1393, 163-179.
عامریان, معصومه, دشتی, فرشاد, دلشاد, مجتبی. (1393). 'تأثیر منابع و سطوح مختلف سلنیوم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.)', دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 6(2), pp. 163-179.
عامریان, معصومه, دشتی, فرشاد, دلشاد, مجتبی. تأثیر منابع و سطوح مختلف سلنیوم بر برخی ویژگی‌های رشدی و فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی, 1393; 6(2): 163-179.