1. | اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج | |
دوره 8، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-14 | ||
محمود اثنی عشری؛ مریم باقری؛ احمد ارشادی | ||
2. | اثر عوامل مختلف کشت بر میزان قهوهای شدن ریزنمونه نخل خرما (Phoenix dactylifera L.) در شرایط درون شیشهای | |
دوره 10، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 33-45 | ||
حمیده امیری؛ موسی موسوی؛ عزیز تراهی | ||
3. | ارزیابی تنوع ترکیبات بیوفنلی میوه چهار رقم زیتون در مناطق محتلف استان لرستان | |
دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 195-207 | ||
عبداله احتشام نیا؛ بهمن زاهدی | ||
4. | تأثیر سایکوسل بر فعالیت آنتیاکسیدانی و میزان مالوندیآلدئید در ارقام ماری و میشن زیتون( Olea europaea L.) تحت تنش خشکی | |
دوره 7، شماره 2، آذر 1394، صفحه 121-135 | ||
وحید اکبری؛ رسول جلیلی مرندی؛ علیرضا فرخزاد | ||
5. | واکنش ژنوتیپهای برتر زیتون بومی استان کرمانشاه به تنش خشکی در شرایط مزرعه | |
دوره 10، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 97-106 | ||
رحمت اله غلامی؛ محمد گردکانه؛ حجت اله غلامی؛ ابوالمحسن حاجی امیری | ||