سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا


1.

اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل قارچ آسپرژیلوس و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا

دوره 8، شماره 2، آذر 1395، صفحه 1-11
محمد سیاری؛ رضا غریبی؛ خشنود توراللهی

2.

اثر بُر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی رقم سلوا

دوره 10، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 149-157
محمود اثنی عشری؛ اعظم رحیمیان؛ حسن ساریخانی؛ دوستمراد ظفری

3.

اثر تیمار پس از برداشت آب گرم بر القاء مقاومت به سرمازدگی در میوه خرمالو (Diospyros kaki Thunb.) رقم کرج

دوره 8، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-14
محمود اثنی عشری؛ مریم باقری؛ احمد ارشادی

4.

اثر تیمار پس از برداشت اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر ماندگاری گل‌های شاخه بریده رز رقم هاتر کلاس

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 33-47
میترا اعلائی؛ مهدیه میرزایی مشهود؛ سید نجم الدین مرتضوی

5.

بررسی اثر پوشش واکس و مدت انبارداری بر خصوصیات کیفی و کارآیی آنتی‌رادیکالی میوه‌ی چهار رقم مرکبات

دوره 8، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 219-234
جواد فتاحی مقدم؛ معصومه کیا اشکوریان؛ بهروز گلعین

6.

بررسی اثر خشک و تر انبارمانی گل بریدنی سوسن دورگه (Longiflorum × Asiatic hybrids) رقم "سبدازل" در شرایط اتمسفر تعدیل یافته مجهول

دوره 11، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 115-129
نجمه فرهودی؛ محمدرضا صالحی سلمی؛ فتانه یاری؛ احسان شهبازی

7.

تأثیر پوشش خوراکی کاراگینان غنی شده با اسانس زنیان بر کیفیت پس از برداشت میوه توت‌فرنگی

دوره 13، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 143-155
سوما عبدی؛ داود بخشی؛ علیرضا مهرگان نیکو؛ اسماعیل فلاحی

8.

تأثیر سطوح مختلف پتاسیم در محلول غذایی بر کیفیت میوه فلفل دلمهای

دوره 8، شماره 2، آذر 1395، صفحه 25-37
محمدکاظم سوری؛ صدیقه مردانلو

9.

تأثیر کاربرد پس از برداشت محلول‌های مختلف کلسیم بر کیفیت میوه سیب فوجی طی انبارمانی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 65-77
انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ اسماعیل فلاحی؛ بابک ربیعی

10.

تأثیر متیل جاسمونات بر کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه شلیل رقم رد گلد

دوره 7، شماره 2، آذر 1394، صفحه 167-178
محمد رضا اصغری؛ نسرین اژدر

11.

تغییر خواص کیفی میوه‌ی سیب رقم رد دلیشیز در پاسخ به کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک

دوره 10، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 107-124
محمدرضا اصغری؛ هاجر غفاری بکتاش؛ علیرضا فرخزاد

12.

مدل‌سازی اثر آسکوربات کلسیم بر خصوصیات پس از برداشت قارچ دکمه‌ای با استفاده از الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 17-28
فخرالدین صالحی؛ محمد سیاری؛ سجاد الوندی

13.

مقایسه اثر عصاره چغندر قرمز (.Beta vulgaris L) و اسیدفولیک بر عمر گلجای دو رقم گل شاخه بریده رز

دوره 14، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 31-45
موسی سلگی؛ بهاره شهرجردی