سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه بوعلی سینا


1.

اثرات سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بوته بر ویژگی¬های ظاهری، عملکرد، میزان اسانس و درصد کامازولن بابونه (Matricaria recutita L.) اصلاح شده (رقم جرمانیا)

دوره 2، شماره 1، خرداد 1389، صفحه 1-12
میترا رحمتی؛ مجید عزیزی؛ محمد حسن زاده خیاط؛ حسین نعمتی

2.

اثر شوری آب آبیاری بر جوانه¬زنی، سبز شدن، عملکرد بیولوژیکی و کمیت و کیفیت اسانس بادرشبویه (Dracocephalum moldavica L.)

دوره 2، شماره 1، خرداد 1389، صفحه 25-34
سعید دوازده امامی؛ محمد¬رضا جهانسوز؛ داریوش مظاهری؛ فاطمه سفیدکن

3.

اثر کاربرد سطوح مختلف مس و روی بر برخی صفات رشدی، غلظت مس و روی و بازده و عملکرد اسانس ریحان (Ocimum basilicum L.‌)

دوره 6، شماره 2، آذر 1393، صفحه 33-47
حمایت عسگری لجایر؛ جواد هادیان؛ غلامرضا ثواقبی فیروزآبادی؛ بابک متشرع زاده

4.

اثر محلول‌پاشی برگی سدیم نیتروپروساید روی برخی از ویژگی‌های مرفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه همیشه‌بهار تحت رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 13، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-17
زهرا ایزدی؛ ناصر میرازی

5.

اثر نسبت‌های مختلف نیترات به آمونیم و پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد گیاه دارویی شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 7، شماره 2، آذر 1394، صفحه 55-68
حسین شکفته؛ نوا سالاری؛ صمد عبدی

6.

ارزیابی برخی جمعیت¬های گیاه گل راعی (Hypericum perforatum L.) با استفاده از خصوصیات آگرومورفولوژیکی و ترکیبات غالب اسانس

دوره 3، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 1-14
علی عبادی؛ محمدرضا مرشدلو؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ داراب یزدانی

7.

ارزیابی تنوع توده‌های بادرشبو (Dracocephalum moldavica) کشت‌شونده در شمال‌غرب ایران با استفاده از صفات اگرومورفولوژی و فیتوشیمیایی

دوره 10، شماره 2، آذر 1397، صفحه 1-16
سیده فاطمه برقعی؛ علی عزیزی

8.

ارزیابی کارآیی ورمی‌کمپوست و قارچ میکوریز آربسکولار (Glomus intraradices) بر عملکرد اسانس و اندام هوایی خشک آویشن باغی(Thymus vulgaris) در شرایط زراعی

دوره 10، شماره 2، آذر 1397، صفحه 81-91
فرزانه بهادری؛ داریوش قربانیان

9.

بررسی اثرات کودهای آلی، بر شاخص¬های کمی، اسانس و کامازولین در گیاه دارویی بابونه آلمانی (Matricaria recutita)

دوره 9، شماره 2، خرداد 1387، صفحه 157-168

10.

بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare)

دوره 5، شماره 2، آذر 1392، صفحه 63-72
امیر یونسیان؛ پرویز رضوانی مقدم؛ احمد غلامی

11.

بررسی تنوع مورفولوژیکی، فنولوژیکی و مقدار اسانس در بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.)

دوره 2، شماره 1، خرداد 1389، صفحه 49-58
حسین زینلی؛ ولی¬اله مظفریان؛ لیلی صفایی؛ سعید دوازده امامی؛ سعدالله هوشمند

12.

بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در برخی میوه¬ها با کاربرد اسانس¬های گیاهی آویشن باغی، مورد و مرزه خوزستانی

دوره 3، شماره 2، آذر 1390، صفحه 33-42
عبـداله احتشـــام¬نیا؛ عبدالحسین رضایی¬نژاد؛ سیدجواد موسوی¬زاده؛ مجید علیخانی کوپایی

13.

بررسی و مقایسه ترکیبات اسانس 5 گونه مختلف بابونه رومی (Anthemis) استان کردستان

دوره 16، شماره 1، مرداد 1403، صفحه 77-88
زینب رشیدی؛ رقیه نجف زاده

14.

تأثیر تغذیه با کود زیستی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis)

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 113-124
محمد مهدی ضرابی؛ سودابه مفاخری؛ شکراله حاجی وند؛ امنه اروانه

15.

تأثیر تنش آبی و پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (.Cuminum cyminum L)

دوره 8، شماره 2، آذر 1395، صفحه 167-178
حسین شکفته؛ روح اله دهقانی فتح آباد

16.

تأثیر کود زیستی بر عملکرد و خصوصیات کیفی رازیانه در کشت مخلوط افزایشی با یونجه چندساله

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 125-140
مینا آقابابادستجردی؛ مجید امینی دهقی؛ زینب بساق زاده؛ شهلا شفیعی ادیب

17.

تأثیر مرحله برداشت میوه بر مقدار و ترکیب اصلی در اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare) بومی همدان

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 1-9
رضا شاه¬حسینی؛ محمّد دولتی؛ فاطمه سفیدکُن؛ علی عزیزی

18.

تاثیر کودهای زیستی فسفر و نیتروژن بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی گاوزبان (Borago officinalis L .) تحت تنش کمبود آب

دوره 3، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 37-50
افشین کرمی؛ علی سپهری؛ جواد حمزه¬یی؛ قباد سلیمی

19.

تاثیر نیتروژن و تراکم کاشت بر عملکرد ماده خشک و میزان اسانس در نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 8، شماره 4، اسفند 1386، صفحه 211-224

20.

مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد شش ژنوتیپ ریحان بنفش در استان اصفهان

دوره 15، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 31-41
پیمان جعفری؛ امیرهوشنگ جلالی